Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
GORSIUM, a kikapcsolódás antik szigete Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2015. december 18.
Lezárult az ókori Gorsium település területén elhelyezkedő Gorsium Régészeti Park és Szabadtéri Kiállítás felújítása. Az Európai Unió és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával megvalósult „Quies Gorsiense – Gorsium a kikapcsolódás antik szigete” című, KDOP-2.1.1/B-2f-2010-0002 azonosító számú projekt eredményét 2016 tavaszától élvezhetik a látogatók.
Tovább...
 
Coca-Cola Karaván Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2015. december 18.
A Coca-Cola Karácsonyi Karaván országjáró körútjának utolsó állomása december 20-án, vasárnap Velence, a Velence Korzó lesz 15 és 20 óra között. Az ünnepi hangulatról Oláh Gergő gondoskodik, a Coca-Cola Mikulás és segítői pedig nemcsak vidámabbá teszik az ünnepi készülődést, hanem a Magyar Vöröskereszt önkénteseivel együtt segítséget nyújtanak a nélkülözőknek is.
Tovább...
 
Karácsonyváró koncert és ritmikusgimnasztika-gála Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2015. december 18.
ImageA karácsonyváró időszakot két hétvégi rendezvénnyel zárja a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ. A programokra a belépés ingyenes, minden érdeklődőt szeretettel várnak.
Tovább...
 
Decemberben kétszer szerveznek véradást a Fehér Palotában Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 18.
ImageÉv végéig még két alkalommal szerveznek önkéntes véradást a Fehér Palotában. December 18-án és 29-én a délutáni órákban, az üzletközpont emeletén várják a segíteni szándékozókat.
Tovább...
 
A hajléktalanokért szerveznek adománygyűjtést a Vörösmarty Színházban Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Timea   
2015. december 18.
ImageA adventi ünnepkör jegyében ismét közösen szervez jótékonysági akciót az utcán élők megsegítésére a Vörösmarty Színház és a Kríziskezelő Központ. A „Balfácánt vacsorára!” című darab december 19-i premierje alkalmából a teátrum aulájában gyűjtik az adományokat, melyeket a központ munkatársai juttatnak el a hajléktalanoknak.
Tovább...
 
Zöld autó a város szolgálatában Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 17.
100%-ban elektromos gépkocsi segíti a jövőben a Székesfehérvári Városfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. ingatlankezelőinek munkáját. Az önkormányzati cég ezzel is szeretne környezettudatos példát mutatni. A zöld rendszámos autót ma mutatták be.
Tovább...
 
Fehérvár Angyalai Nyomtatás E-mail
Írta: Kész Mónika   
2015. december 16.
ImageÖsszesen 87 fogyatékkal élő gyermek vehetett át ajándékot Székesfehérvár polgármesterétől, illetve önkormányzati képviselőktől. A már évek óta hagyományosnak számító jótékonysági rendezvényen a Stringers Quartett és a Szabad Színház adott műsort.
Tovább...
 
Adomány rászoruló családoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 16.
ImageNagyszabású adományosztást szervezett rászoruló családoknak a Szegényeket Támogató Alapítvány (SZETA), a TLI – Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, valamint a Fehérvár KC női kézilabdacsapata. A civil szervezet a két sportklub játékosaival, vezetőivel és Székesfehérvár Önkormányzatával fogott össze a nehéz helyzetben lévő családokért.
Tovább...
 
A biodiverzitásról értekeztek a környezetvédelmi Diákfórumon Nyomtatás E-mail
Írta: Samu Miklós   
2015. december 16.
ImageMásodik alkalommal szervezték meg azt a környezetvédelmi Diákfórumot a Városháza Dísztermében, amely minden hónapban más-más aktuális környezetvédelmi témában kerül megrendezésre.
Tovább...
 
Jóravaló jóság egy négygyermekes családért Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. december 16.
ImageJótékonysági céllal nyílt meg Ónodi Károly és Vinoczai Viktória közös kiállítása az Igézőben. Az eseményen egy székesfehérvári rászoruló család megsegítésére ajánlottak fel egy festményt. Ónodi Károly képzőművész a „Barátság” című alkotásának aukciója egy hét múlva zárul. A kiállítást dr. Cser-Palkovics András polgármester nyitotta meg.
Tovább...
 
Székesfehérvár, a templomok városa Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2015. december 15.
ImageÜnnepélyes keretek között köszöntötték a Városháza Dísztermében azokat a diákokat, akik részt vettek a „Székesfehérvár, a templomok városa” című programban. A Bory Jenő Általános Iskola alsó és felső tagozatosai által készített városrajzok az Alba Regia Ifjúsági és Szabadidős Egyesület által megjelentetett 2016-os naptárat díszítik.
Tovább...
 
<< Első < Előző 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 1239 1240 Következő > Utolsó >>

Eredmények 13531 - 13541 / 20360